Pilgrimsvandring fra Timotheuskirken - fra Allerød til Farum

Søndag d. 19. september 2021, Kl. 11:45 til kl. 16:45
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

Vandringen går fra Allerød til Farum, og er ca. 10-11 km. Ruten er en del af pilgrimsruten fra Hillerød til Ballerup (jf. https://santiagopilgrimme.dk/f... ).

Turen starter ved Timotheus kirken, kl. 11.45.

Valby Pilgrimsgruppe holder vi af at vandre i og uden for byen.
På vandringerne kan man finde ro og

et pusterum fra hverdagen.
Hver vandring er planlagt og ledt af en turleder, og undervejs på turen er der tid til stilhed, sang
og bøn, samt refleksion og ord til eftertænksomhed ved sog
nepræst, Pernille Vinge Karlsson. Det er muligt at deltage i højmessen inden vandringen. Alle er velkomne, men vær beredt på, at vi går i et raskt tempo (ca. 4 km i timen).

Efterårets øvrige vandringer:
10. oktober. Afgang fra Margrethekirken 11.45

14. november. Afgang fra Johannes Døbers kirke 11.45
12. december. Afgang fra Johannes Døbers kirke 11.45

Du kan følge Valby Pilgrimsgruppe på Facebook, og hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte Pernille Vinge Karlsson, sognepræst ved Valby Søndre Sogn og Timotheus Sogn.

Om Valby Pilgrimsgruppe:

I Valby Søndre Sogn er vi en gruppe, der virkelig nyder at vandre i og uden for byen.

Vi finder, at frisk luft, motion, stilhed, fællesskab og ro kan være en god modvægt til hverdagens stress og jag, og den oplevelse vil vi gerne dele med andre.

På vandringerne holder vi små pauser undervejs, hvor der er plads til stilhed, refleksion, sang og bøn og ord til eftertænksomhed ved sognepræst, Pernille Vinge Karlsson. Kirken er også kirke uden for kirkemurene, og pilgrimsturene er en god mulighed for at lære både kirken og andre bedre at kende.

Det er gratis at deltage og alle er hjerteligt velkomne. Måske er det på vandringerne, du finder ro og vej eller et pusterum fra hverdagen.

Følg os på Facebook: Valby Pilgrimsgruppe | Facebook

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte pilgrimsudvalget:

Pernille Vinge Karlsson, sognepræst ved Valby Søndre Sogn og Timotheus Sogn

(Mail: pvk@km.dk eller tlf: 30910131)

Søren Vejrup Carlsen (Tlf: 25331672)

Erfaren vandrer i Danmark

Bente Dithmer, Kirke-kulturmedarbejder ved Valby Søndre Sogn (Tlf: 51217115)

Erfaren vandrer i Danmark og Caminoen i Spanien