Pilgrimsvandring til Sydhavnen og Tippen

Søndag d. 10. oktober 2021, Kl. 11:45 til kl. 15:00
7 Hændelse andet sted - fra Margrethekirken, Kirsebærhaven 10, 2500 Valby

Vi vandrer til Sydhavn og Tippen.
Der er afgang fra Margrethekirken kl. 11.45. Herfra vandrer vi i samlet flok til Sydhavn og rundt i det område. Undervejs vil der bl.a. være stilhed, samt refleksion og læsning ved sognepræst, Pernille Vinge Karlsson.

Søndagens turleder er Gert Iversen

Om gruppen:
I Valby Pilgrimsgruppe holder vi af at vandre i og uden for byen. På vandringerne kan man finde ro og et pusterum fra hverdagen.

Hver vandring er planlagt og ledt af en turleder, og undervejs på turen er der tid til stilhed, sang og bøn, samt refleksion og ord til eftertænksomhed ved sognepræst, Pernille Vinge Karlsson.
Det er muligt at deltage i højmessen kl. 10.30 inden vandringen.
Alle er velkomne, men vær beredt på, at vi går i et raskt tempo (ca. 4 km i timen).