Minikonfirmand ugeforløb

Onsdag d. 25. august 2021, Kl. 13:30 til kl. 16:30

Mini konfirmandforløb har det formål at give børnene et grundlæggende kendskab til kirke og kristendom. Børnene vil lære at centrale historier fra Bibelen at kende – historier som de kan spejle sig i, og som er en væsentlig del af vores kultur og fælles referensramme.

Undervisningen foregår via en række opdagelsessrejser. Børnene skal på opdagelse i kristendommen – udstyret med lup og hver dag afsluttes med en rapport, om hvad man har opdaget den dag.

Der veksles mellem fortællinger, kreative aktiviteter, leg, sang, bevægelse og samtale. Og der vil være stor lydhørhed for børnenes egne eksistentielle spørgsmål.

Vi mødes hver dag fra onsdag den 25. august til tirsdag den 31. august og det er vigtigt, at man kan alle 5 dage, for at få noget ud af forløbet. Det er efter skoletid til kl. 16.30 - Dog slutter den 31. august med en kort afslutningsgudstjeneste og reception for familien og venner kl. 17.00.

Minikonfirmandforløbet er kun for børn som går i 3. klasse i Valby Søndre Sogn. At deltage i forløbet som minikonfirmand er ingen betingelse for senere, at kunne gå til konfirmationsforberedelse og for at blive konfirmeret. Men det giver en god baggrund at bygge videre på, når du kommer i 8. klasse.

Du kan også deltage selvom du ikke er døbt. Forløbet er gratis.

Tilmelding på hjemmesiden.