Cafékirke ved Vibeke Tuxen - Signalement af alderdommen ved sognepræst Niels Underbjerg

16

Lørdag d. 16. november 2019, Kl. 11:00 til kl. 13:00
Margrethekirken
Niels Underbjerg
Gratis men man er velkommen til at give et bidrag til menighedsplejen

Vi begynder med brunch og efterfølgende vil sognepræst Niels Underbjerg fortælle om Signalement af alderdommen - et strejftog gennem bibelen, salmebogen og den personlige erfaring. Mange oplever det som negativt at blive gammel. Ofte kan det omgivende samfund give én en følelse af at man mister værdi og mest ligger samfundet til last. Bliver vi kun en ældrebyrde, eller kan den opsamlede erfaring og visdom gennem et langt liv også indeholde en ofte overset værdi?

Gennem eksempler fra bibelen, salmebogen og det levede liv, vil Niels Underbjerg forsøge at nuancere billedet af den alderdom, der enten er eller bliver et livsvilkår for de fleste af os.

Kl. 12.30 afslutter Vibeke Tuxen med kort gudstjeneste.