Eftermiddagsgudstjeneste ved Vibeke Tuxen og "Rundt om Osvald Helmuth" ved Lillian Hjorth Westh

Dato Torsdag d. 3. oktober 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Margrethekirken
Lillian Hjorth Westh

Lillian Hjorth-Westh har en empati og forståelse for mennesker og fortæller på en så engageret måde, at lytterne både kommer til at le så tårerne triller og knibe en tåre af rørelse over de personer, hun portrætterer. Denne gang bliver det foredraget Rundt om Osvald Helmuth vi skal opleve.

Osvald Helmuth levede fra 14. juli 1894 til 18. marts 1966. Osvalds popularitet som visesanger og skuespiller gjorde, at hele Danmark blev på fornavn med ham. Han debuterede som Magnus i Jeppe på Bjerget og han endte i baronens seng på Det Kongelige Teater. Hans fantastiske fortolkninger af viser huskes, fra Ølhunden til Gluntarne!

Vi begynder i kirkerummet med en kort gudstjeneste ved Vibeke Tuxen.

Ophavsret: