Eftermiddagsgudstjeneste ved Søren Sievers og foredrag ved Bertel Haarder - "Kulturens afgørende rolle for nationernes overlevelse"

Fredag d. 3. februar 2023, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Bertel Haarder, fhv. folketingsmedlem
20 kr. for kaffe og kage som går til menighedsplejens arbejde

Bertel Haarder vil tale om kulturens afgørende rolle for nationernes overlevelse. Tænk på Polen, Ukraine, de baltiske lande – og sønderjyderne, der alene i kraft af kultur overlevede 56 års undertrykkelse. Det kræver ”kamp og kærlighed”, som er Bertel Haarders valgsprog på våbenskjoldet på Frederiksborg Slot.

Vi begynder i kirkerummet med en kort gudstjeneste ved Søren Sievers og går ned i krypten til et veldækket kaffebord med boller og sønderjysk rugbrødslagkage ”brødtorte”, før vi skal høre en veloplagt Bertel Haarder.