Cafékirke ved Vibeke Tuxen og foredrag ved Søren Holst om "Messias: Hvem er han?"

Lørdag d. 21. januar 2023, kl. 11:00

Messias: Hvem er han?

"Er du den, der skal komme?", spurgte Johannes Døberen, da han hørte hvad Jesus gik rundt og gjorde. Han og hans jødiske landsmænd forventede, at der skulle komme en redningsmand, sendt af Gud – en "Messias". Men hvad ventede de af Messias, og hvor kom forventningerne fra? Svaret findes ikke kun i Det Gamle Testamente, men også i Dødehavsrullerne og andre skrifter fra oldtiden.

Søren Holst har netop udgivet bogen "Messias" på Bibelselskabets forlag. Han har undervist i teologi i 25 år og har bl.a. arbejdet som assistent i Jerusalem ved udgivelsen af Dødehavsrullerne.