Pilgrimsvandring med Valby Pilgrimsgruppe

Søndag d. 18. december 2022, kl. 12:00
7 Hændelse andet sted - fra Margrethekirken, Kirsebærhaven 10, 2500 Valby

Pilgrimsvandring med Valby Pilgrimsgruppe. Juletur i Valby

Denne søndag går vi på julevandring rundt i Valby. Undervejs på turen er der mulighed for samtale, stillevandring og fællesskab. Turen afsluttes med hygge og lidt varmt at drikke på et nærliggende sted. Turen er tilrettelagt og ledet af Kirsten Johanna.

Der er afgang kl. 12.00 fra Margrethekirken, og det er muligt at deltage i højmessen kl. 10.30 forud for vandringen og nyde en kop kaffe før afgang.

Alle er hjerteligt velkomne til at deltage og vi glæder os til at vandre med dig!

Om Valby Pilgrimsgruppe:

I Valby Søndre Sogn er vi en gruppe, der virkelig nyder at vandre i og uden for byen.

Vi finder, at frisk luft, motion, stilhed, fællesskab og ro kan være en god modvægt til hverdagens stress og jag, og den oplevelse vil vi gerne dele med andre.

På vandringerne er der plads til fællesskab, samtale og stilhed.

Det er gratis at deltage og alle er hjerteligt velkomne. Måske er det på vandringerne, du finder ro og vej eller et pusterum fra hverdagen.

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte pilgrimsudvalget:

Søren Vejrup Carlsen (Tlf: 25331672)

Erfaren vandrer i Danmark

Bente Dithmer, Kirke-kulturmedarbejder ved Valby Søndre Sogn (Tlf: 51217115)

Erfaren vandrer i Danmark og Caminoen i Spanien

Pernille Vinge Karlsson, sognepræst ved Valby Søndre Sogn og Timotheus Sogn

(pvk@km.dk eller tlf: 30910131)

OBS: Pernille er på orlov fra 1. november 2022 til 31. juli 2023 og kan ikke kontaktes i perioden.