Pilgrimsvandring med Valby Pilgrimsgruppe

Søndag d. 27. november 2022, kl. 12:00
Johannes Døbers Kirke, Trekronergade 12, 2500 Valby

Pilgrimsvandring til Sydhavnstippen med Valby Pilgrimsgruppe

Denne søndag går turen til Sydhavnstippen. Turen er tilrettelagt og ledet af Søren Vejrup Carlsen, medlem af Valby Pilgrimsgruppe.

Undervejs på turen er der mulighed for samtale, stillevandring og fællesskab.

Der er afgang kl. 12.00 fra Johannes Døbers Kirke, og det er muligt at deltage i højmessen kl. 10.30 forud for vandringen og nyde en kop kaffe før afgang.

Alle er hjerteligt velkomne til at deltage og vi glæder os til at vandre med dig!

Om Valby Pilgrimsgruppe:

I Valby Søndre Sogn er vi en gruppe, der virkelig nyder at vandre i og uden for byen.

Vi finder, at frisk luft, motion, stilhed, fællesskab og ro kan være en god modvægt til hverdagens stress og jag, og den oplevelse vil vi gerne dele med andre.

På vandringerne er der plads til fællesskab, samtale og stilhed.

Det er gratis at deltage og alle er hjerteligt velkomne. Måske er det på vandringerne, du finder ro og vej eller et pusterum fra hverdagen.

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte pilgrimsudvalget:

Søren Vejrup Carlsen (Tlf: 25331672)

Erfaren vandrer i Danmark

Bente Dithmer, Kirke-kulturmedarbejder ved Valby Søndre Sogn (Tlf: 51217115)

Erfaren vandrer i Danmark og Caminoen i Spanien

Pernille Vinge Karlsson, sognepræst ved Valby Søndre Sogn og Timotheus Sogn

(pvk@km.dk eller tlf: 30910131)

OBS: Pernille er på orlov fra 1. november 2022 til 31. juli 2023 og kan ikke kontaktes i perioden.