Pilgrimsvandring til Farum Søsti med Valby Pilgrimsgruppe

7 Hændelse andet sted - fra Margrethekirken, Kirsebærhaven 10, 2500 Valby
Sognepræst, Pernille Vinge Karlsson

Pilgrimsvandring med Valby Pilgrimsgruppe

Vandringen går til Farum Søsti, og der er afgang fra Margretekirken kl. 12.00. Inden vandringen er det muligt at deltage i højmessen kl. 10.30 og få en kop kirkekaffe at gå på.

Turen er på omkring 12 km og vi går i et raskt tempo.

Undervejs på turen er der læsninger, refleksion, bøn og tid til både samtaler samt stilhed og ro.

Vi glæder os til at vandre med dig!

Om gruppen: I Valby Pilgrimsgruppe holder vi af at vandre i og uden for byen. På vandringerne kan man finde ro og et pusterum fra hverdagen.

Hver vandring er planlagt og ledt af en turleder, og undervejs på turen er der tid til stilhed, sang og bøn, samt refleksion og ord til eftertænksomhed ved sognepræst, Pernille Vinge Karlsson.

Alle er velkomne i gruppen og det er muligt at følge "Valby Pilgrimsgruppe" på Facebook.