Cafékirke ved Vibeke Tuxen og Johannes Værge, præst og forfatter om " Bøn i dag"

Lørdag d. 19. februar 2022, Kl. 11:00 til kl. 13:00

Vi begynder i krypten med en dejlig brunchtallerken og derefter foredrag om bøn. Som præst ved Københavns Domkirke var Johannes Værge en af initiativtagerne til Natkirken. Da den åbnede, viste bøn sig at komme til at spille en overraskende rolle. Som om der var en åndelig sult – og en famlen, fordi de fleste unge mennesker var helt uøvede. Bøn har altid indgået i kristendommens praksis, og foredraget belyser, hvordan bøn kan antage forskellige former.

Johannes Værge har skrevet en række bøger, hvori der indgår overvejelser om bøn, og til Den Danske Salmebog har han bidraget med en ny serie morgen- og aftenbønner.